I nak sembang pasal makanan pun I dah tak ingat lah makanan semua orang rasa macam mana, yang penting semua happy plating memasing cantik dan ada bunga. Balik dari makan tengahari, kitorang order Mr Churros untuk Adi.
Last Day Chambering Untuk Adi Putra
Monday, 20 July 2026
I nak sembang pasal makanan pun I dah tak ingat lah makanan semua orang rasa macam mana, yang penting semua happy plating memasing cantik dan ada bunga. Balik dari makan tengahari, kitorang order Mr Churros untuk Adi.
1 comment
[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.
[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.













Oh semua makanan dikasih bunga yaaa 😅😄. Menarik lah tempatnya..
ReplyDeleteSayang juga Adi tak lanjut , tp mungkin dah ada jalan lain yg dia lebih nak .. semoga nanti ada lawyer lain yg sama bgus juga bergabung 👍. Td saya pikir 2026 ceritanya, ternyata malah 2025 ya kak 😅😅