Wednesday, 31 July 2019

Cool Blog Oreo Series


Dekat Cool Blog ni antara fav drinks mesti yang ada Oreo sebab crunchy bila minum. Kenyang pulak tu sebab ada biskut kan tambah pulak kalau tambah black pearl. 

Since ada Oreo series ni memang tergedik lah nak order satu. Selalunya ambil Mocha Oreo tapi kali ni tukar pulak ke Cappucino Oreo dengan topping balck pearl. 


Harga still murah lagi la sebab RM6.50 je lepas tambah topping, tak semahal milk tea lah. Tapi rasa dia manis sangat la pulak. Tak tahu apa yang menyebabkan manis sampai kena tambah air mineral sebab tekak dah kembang. 

Mungkin outlet Star Avenue yang tak pandai blend ataupun mungkin combination ni boleh buat orang potong kaki. Second time? Naaahhhhh



3 comments:

  1. Saya baru try premium milk tea yang Kak Farhana pernah share dulu. Kalau ikutkan ada brown sugar tapi tak terasa pun. Yang Oreo series ni tak pernah try lagi.

    ReplyDelete
  2. air suam lagi sedap...kata kata orang yang dah kena sound dgn doktor sbb dah ada darah tinggi, kolestrol tinggi...diabetis sipi sipi...

    ReplyDelete
  3. Selalunya kalau manis tu, pekerja outlet tak pandai blend.. Susah nak cari coolblog yang sedap.. selalu dapat yang manis.. huhuhu..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)