Tuesday, 23 July 2019

Blogger Challenge


Bila nampak RRAI post pasal Blogger Challenge ni rasa nak join sebab dah lama tak sembang pasal diri sendiri & join mana-mana challenge. Bila tengok Kak Sha join and nampak ramai sikit yang join baru rasa meriah. 

Blogger Challenge
1. Introduction and your recent photo.
2. Your current relationship.
3. Picture of your handwriting.
4. Describe your partner or someone you have feelings for.
5. A letter to someone. Anyone.
6. Everyday makeup look. A picture of you.
7. Best advice you’ve ever got.
8. Something for your kids to know.
9. How you stay positive.
10. If you could have any job in the world, what would it be?
11. Share: A difficult time in your life.
12. Tell Me: Are you a sensitive person?
13. Three things that cross your mind a lot!
14. Do you love your job?
15. Five things you hope to have in your future.

Hopefully dapat habiskan 15 soalan ni! Yang mana nak join tu jom la join sekali.

7 comments:

  1. kak yan pun join...meh la jengah..hihihih

    ReplyDelete
  2. Tak sabar baca entry Farhana menjawab semua challenges yang diberikan..
    Good luck!

    ReplyDelete
  3. menarikniii. nak join lah nanti hehe sementara cuti sem tak buat apa ni :D

    ReplyDelete
  4. Kita nak join tapi no 8 tu macam tak sesuai je untuk diriku ini..hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak buah pun bolehhh, anak kawan pun bolehhhh. meh la joinnn

      Delete
  5. Join challenge ni ehh.. Teringin jugak nak join tapi segan lah kena tunjuk gambar bagai 😂😂😂😂

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.