Tuesday, 2 July 2019

Lirik Lagu Satukan Rasa - Khai Bhar ft Nana

Lepas sekian lama berduet di Smule, baru tahun ni dapat dengar lagu gabungan suara Khai dengan Nana. For those yang tak ingat zaman awal kemunculan Khai, Nana yang banyak bantu Khai lepas dia nampak talent Khai.


Mengekalkan genre balada jiwang, lirik lagu ditulis oleh Iman Imran dan hasil gubahan Dinda & Kanda.

Baru 8 jam upload dekat Youtube, lagu ni dah trending di tangga ke-10. Boleh jadi OST untuk drama nanti. Yang belum tengok boleh tengok dekat sini.


SATUKAN RASA
Artis : Khai Bahar & Siti Nordiana
Komposer: Dinda & Kanda
Lirik: Iman Imran
Studio Rakaman: Kamar Seni Recording Studio

Lamaku Simpan perasaan ini
Tanpa Terduga rasa cinta hadir
Puas Menafi bisikan d hati
Namun Tak terdaya
Tuk Menghalang rinduu

Aku, Pendam rasa
Dan Menjadi teman
Engkau Ingin ku miliki

Namun Aku tidak mampu
Untuk Memiliki cinta
Yang Semulia sepertimu

Dikaulah Bidadari
Temani Tiap mimpi
Diriku Diselubung rindu

Rasa Penuh prasangka
Dia Penguat jiwa
Kita Benta takdirnya
Pergilah Sepi

Bulan Bisik padanya
Benar Ku cinta dia
Kau Hidupkanlah rasa ini

Dikaulah Bidadari
Temani Tiap mimpi
Sungguhh Aku rindu

Cinta penuh prasangka
Kuatkanlahhh Hatiku
Agar Ikatan ini terjalin

Bulan Bisik padanya
Benar Ku cinta dia
Satukanlah
Satukan Rasa

2 comments:

  1. Dah dengar gak semalam...dah la gimmik pelancaran dia buat orang berteka teki

    ReplyDelete
  2. belum pernah dengar lagii..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.