Thursday, 25 July 2019

Blogger Challenge - Picture of My Handwriting


Ni tulisan bila malas, tapi tulisan masa rajin pun lebih kurang je sebab dah jarang menulis. Tangan pun dah jadi keras dah. Sekarang ni banyak menaip je so begitulah kejadiannya. 

6 comments:

  1. Hahaha tu lah banyak menaip so tulisan pun dah macam apa dah hahaha

    ReplyDelete
  2. Macam tulisan doktor pun ada ni..hahaha

    ReplyDelete
  3. At least masi bole baca .. Masi lawa lg nie..

    ReplyDelete
  4. Asalkan masih boleh dibaca, oklah tu.

    ReplyDelete
  5. takpe...janji boleh tulis..hehe

    ReplyDelete
  6. tulisan doktor ini.. memang jadi pelik tulisan bila kita jarang menulis.. tangan cam keras.. sebab selalu guna pc and hp kan..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.