Thursday, 11 July 2019

Harimau Coolblog Premium Milk Coffee


Dalam entri Unicoolblog review, ada yang mention pasal Harimau Premium Milk Tea/Coffee ni and yes, dah try dahhhhh!

Harimau Coolblog ni launch pada Januari 2019 bertemakan tahun baru dan harapan baru. Nampak Suria fm gigih promote tapi tak terasa nak join the heat pun masa tu sebab nampak macam manis sangat minuman ni. I mean look at that!


Disebabkan dah bosan dengan menu sama, try beli Harimau ni dengan harga RM6.50. My choice was Premium Milk Coffee sebab bosan lah asyik teh je. Dalam gambar nampak banyak pearl kan, sama jugak yang ni banyak black pearl. 

Seriously tak menyesal beli sebab blend premium milk, coffee dengan gula perang tu just nice je. Dia tak manis sangat dan tak la tawar macam boba tea dekat luar tu. Totally love it! 

Lepas ni boleh try Harimau Coffee ni lagi tapi takut jugak kalau berbeza setiap outlet but this one at Star Avenue was a score.  

9 comments:

  1. wowwww nak try gak lahhh hihih

    ReplyDelete
  2. selalunya rasa akan berbeza mengikut outlet.. huhuhu.. nak try pun seram.. hehehe

    ReplyDelete
  3. xminat sgt minuman yg ada bubble tea ni

    ReplyDelete
  4. Sedapnya minum time cuaca panas mcm ni

    ReplyDelete
  5. Sedapnya....dah la hari ni panas kemahin.

    ReplyDelete
  6. Yg ni xrasa lagi. .Nnt kena try jugak

    ReplyDelete
  7. Hari tu ada nampak tapi tak try pun sebab tak pasti sedap ke tak. Memandangkan Kak Farhana kata sedap, bolehlah try nanti.

    ReplyDelete
  8. alaa mana nak cari ni.. nak cuba gak la

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.