Friday, 5 July 2019

INTI Center of Art & Design Gallery, Da Men Mall


Bulan lepas join I Love Coffee & Tea Expo dekat Da Men Mall ternampak mini gallery student INTI Center of Art & Design or ICAD. Dekat sini ada beberapa design & canvas hasil kreativiti students INTI.




Suka tengok design 2 dress ni especially yang jacket merah tu. Lupa nak ambil gambar close-up sebaba hiasan bead dia cantik cuma kalau dia buat warna merah hati lagi nampak cantik sebab hiasan tu naik. 

The rest gambar or sketch atas canvas which quite creative and cantik!



Well this one is my favorite! Suka corak ropol ropol yang tak sarat macam ni. Even penuh tapi dia tak cover semua. Combination warna dia pun cantik!







Masa sekolah dulu bila bosan ada jugak sketch some designs tapi tak ada kepakaran nak menjahit (lebih kepada malas sebenarnya) so kita simpan sketch dalam buku je lah. Dan buku tu pun hilang.... 

1 comment:

Terima kasih sudi komen :)