Friday, 5 July 2019

INTI Center of Art & Design Gallery, Da Men Mall


Bulan lepas join I Love Coffee & Tea Expo dekat Da Men Mall ternampak mini gallery student INTI Center of Art & Design or ICAD. Dekat sini ada beberapa design & canvas hasil kreativiti students INTI.




Suka tengok design 2 dress ni especially yang jacket merah tu. Lupa nak ambil gambar close-up sebaba hiasan bead dia cantik cuma kalau dia buat warna merah hati lagi nampak cantik sebab hiasan tu naik. 

The rest gambar or sketch atas canvas which quite creative and cantik!



Well this one is my favorite! Suka corak ropol ropol yang tak sarat macam ni. Even penuh tapi dia tak cover semua. Combination warna dia pun cantik!







Masa sekolah dulu bila bosan ada jugak sketch some designs tapi tak ada kepakaran nak menjahit (lebih kepada malas sebenarnya) so kita simpan sketch dalam buku je lah. Dan buku tu pun hilang.... 

1 comment:

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.