Saturday, 2 January 2021

10 Entry Blog Tahun 2020 Dengan Pageviews Paling Tinggi


Memandangkan tahun 2020 aktif sangat update banyak entry sampai cecah 620 entry dari pelbagai kategori, jadi nak tengok jugak la entry mana yang perform sangat dan menyumbang kepada pageview blog. 

My blog more to entertainment jadi kebanyakan dalam list ni memang relate dengan entertainment je lah walaupun ada beberapa entry yang luar dari main niche. Sayangnya movie atau drama Bollywood tak ada pun yang masuk dalam list. 

Anyway jom tengok list Top 10 Entry ni : 


2. Telemovie Review : Kisah Seram Hostel 


3. Movie Review : M4M4


4. Telemovie Review : Shiba Shiba Doo


5. Lirik Lagu Tak Tahu - Harith Zazman feat TUJULOCA, MFMF.


6. Harold's Bread


7. Lirik Lagu : Aku, Kau Dan Muzik - Akim & Stacy


8. Hotel Hard Rock Desaru Coast, Johor


9. Telemovie Review : Dah Mati Pun Cantik


10. Lirik Lagu Payung Terjun - FML ft Faizal Tahir


Susunan ni mengikut pageview masing-masing lah, yang paling tinggi dekat atas sekali sampai lah paling rendah. Daripada list ni boleh nampak lah untuk tahun 2021 kena banyak update Telemovie Melayu tapi tu lah, sebab tak ada Astro kan so kena tengok dekat Youtube ataupun Telegram je lah. Yang tak syoknya tak ada english subtitles sebab dialogue delivery agak lemah. But we'll see how it goes and hopefully ada jalan untuk tambahkan pageview untuk next target. 

8 comments:

  1. wahh semoga 2021 pageview semakin naik 🥰

    ReplyDelete
  2. Wah.. brp agaknya view lirik lagu cute tu??

    ReplyDelete
  3. banyak juga entry untuk tahun 2020. agak2nya berapa banyak movie Pana tengok sekali marathon?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau movie first best, dalam sehari boleh cecah 5 movie. Kalau tak best, dalam 3 movie je haha

      Delete
  4. 2k lebih tuk lirik lagu tu kita hebat gila

    ReplyDelete
  5. Samalah.. kadang bila tengok telemovie melayu tak dengar apa dia cakap.. jenuh kuatkan suara.. Kalau ada subtitle memang mudahlah nak faham..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!