Saturday, 16 January 2021

Lirik Lagu | Nafas Cinta - Khai Bahar ft Aina Abdul

Bila adik selalu pasang jadi suka pula dengan lagu ni sebab gabungan suara merdu dari dua penyanyi balada terkenal - Khai Bahar dengan Aina Abdul. Dah lama lagu ni siap 6 bulan sebelum official release, 18 Disember 2020. 

Rasanya disebabkan PKP, masing-masing decide untuk buat animation video je untuk soft ballad Nafas Cinta ni tapi sama comel je dengan lagu. Melodi lagu ni sweet sangat, bila dengar tu rasa macam dibuai perasaan sesuai dengan lirik yang dikarang sendiri oleh Aina Abdul dan dibantu oleh Wan Zakaria. 

Nak tengok official music video Nafas Cinta boleh tengok dekat bawah ni :

 


LIRIK LAGU NAFAS CINTA

Penyanyi : Khai Bahar ft Aina Abdul

Komposer : Khai Bahar, Aina Abdul

Lirik : Aina Abdul, Wan Zakaria

Studio : Wonder Music Records


 Bagaikan bidadari

Kau menjelma di depanku

Bagai ilusi


Tak pernahku menduga melihatmu

Ku terpaku ku membisu

Berdetak jantungku

Kamu… hooo


Rasa yang membara

Menusuk terus ke jiwa

Rasa yang ku ada

Setiap nafasku hanya kamu

Rasa yang mendalam

Sungguh kucinta padamu

Hanya kau sayangku

Kau tercipta hanyalah untukku


Huuh…


Tak pernah ku menduga melihatkmu

Ku terpaku ku membisu

Berdetak jantungku

Kamu ooo


Rasa yang membara

Menusuk terus ke jiwa

Rasa yang ku ada

Setiap nafasku hanya kamu

Rasa yang mendalam

Sungguh kucinta padamu

Hanya kau sayangku

Kau tercipta hanyalah untukku


Kita kan bersatu

Percaya lah oh sayangku

Yang kuingin hanya kamu ooo


Rasa yang membara

Menusuk terus ke jiwa

Rasa yang ku ada

Setiap nafasku hanya kamu

Rasa yang mendalam

Sungguh kucinta padamu

Hanya kau sayangku

Kau tercipta hanyalah untukku

Ooo…


Huuh...

3 comments:

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!