Lirik Lagu | Izinkan Aku - Tajul

Sejak dah berkahwin ni, Tajul macam dah tak fokus sangat dengan bidang nyanyian tambah pulak sekarang ni wife dia tengah pregnant anak kedua. Masa record lagu Izinkan Aku ni pun dia bertelagah dengan komposer Tuah Adzami sebab dia tak sihat masa tu. 


"Izinkan Aku" berkisahkan tentang luahan seorang lelaki yang hatinya telah jatuh sejak pandangan pertama dan terlalu mencintai pasangannya. Lagu ini membuktikan bahawa sekeras mana pun hati lelaki, ia tetap akan jatuh pada seseorang yang mampu melembutkan hatinya." - FMC

Lagu ni not bad lah sebab tone dengan konsep lebih kurang je dengan lagu-lagu Tajul sebelum ni.  Tapi suka dengan MV lagu balada ni sebab Tajul nampak stylish sangat. Boleh tengok MV Izinkan Aku dekat video bawah ni :


LIRIK LAGU IZINKAN AKU

Penyanyi : Tajul

Komposer : Tuah Adzami

Lirik : Tuah Adzami

Studio : FMC Music


Pertama kali melihat matamu

Bagai ada rasa cinta dihatiku 

Seyuman manismu suara indahmu

Membuatkan ku ingin memilikimu 

Buat selamanya


Izinkan aku 

Untuk selalu mencintamu

Kan ku serahkan semua rasa

 

Hadirnya dirimu memberikan rasa cinta yang sempurna

Kan ku berikan segala yang ku ada

Terimalah diriku seadanya


Tak pernah sekali pun terlintas untukmu meninggalkannya

Karena dirinya yang teristimewa

Walau terpaksa tak pernah ku rela 

Menjauh darinya


Izinkan aku untuk selalu mencintamu

Kan ku serahkan semua rasa 

Hadirnya dirimu memberikan rasa cinta yang sempurna

Kan ku berikan segala yang ku ada

Terimalah diriku seadanya


Tak pernah sekali pun terlintas untukmu meninggalkannya

Karena dirinya yang teristimewa

Walau terpaksa tak pernah ku rela menjauh darinya

4 comments

  1. lately macam susah sikit nak komen kat blog pana. Comment box ni macam tak active. kena klik banyak kali baru boleh.

    ini ke lagu yang sampai gaduh gasuh dalam studio sebab feel tak sampai tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? Maybe sebab buka dekat phone kot kak yan. Takde pulak kacau pape coding

      Delete
  2. keep posting lirik lagu tau for view :)

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.