Thursday, 2 July 2020

Lirik Lagu Cute (Stop Lah Being So Cute) - Harith Zazman ft MFMF. & LOCA B

Dua minggu lepas trending word stop lah being so cute dekat Twitter, rupanya sebab Harith Zazman keluarkan single pertama under Faithful Studio. Awal tu macam eii lagu siapa ni? Bila tengok Sterk release short clip diorang lap tingkap while Harith make cute expressions terus lagu ni jadi comel lol 

[I fans Sterk so yupp they're cute like reallllllllly cute especially Adan hiks!]


Tak tahu pulak Harith pandai nyanyi, selama ni tahu dia pandai cakap Russia je rupanya ada bakat lain. Lagu ni pun catchy and light entertainer sesuai lah dengan karakter Sterk. Tengok la diorang lap tingkap je pun dekat belakang dah boleh buat orang terhibur. Bak kata Pa'an, tingkap kafe tu bersih sampai tahun 2025 lepas diorang lap entah berapa jam dalam MV ni. 



LIRIK LAGU CUTE (STOP LAH BEING SO CUTE)

Penyanyi : Harith Zazman, MFMF., LOCA B
Penulis Lirik : Harith Zazman, MFMF., LOCA B
Komposer: MFMF.
Studio : Faithful

[Chorus] 
1, 2, 3, 4 
You, you memang sangat cute 
So stop lah being so cute 
You buat I hanyut 

[Verse 1 - Harith Zazman] 
Kenapa you cute sangat 
Even bila muka ketat 
Mata budak budak semua melekat 
Siapa suruh you cute sangat 
She so cute so so fly 
Tengok muka you 
I lalai 
Quarantine got me feeling like 
Ay damn, bila boleh you jumpa I 

[Chorus] 
You, you memang sangat cute 
So stop lah being so cute 
You buat I hanyut 
You, you memang sangat cute 
So stop lah being so cute 
You buat I hanyut 

[Verse 2 - Loca B] 
I know I’m cute call me gwiyomi 
Tapi jangan main jatuh cinta suka hati 
Tak makan kata puji, warning tengok jari 
Dia tangkap jari letak tangan ku di hati 
Boy you got me high (woo) 
Is that butterflies? 
Kamu lanun, pencuri hati 
Aku dilamun, sekali lagi (dang!) 

[Bridge] 
Bila I tengok muka you, 
Rama-rama pun lalu I terus jadi kaku, 
Tak sabar nak jumpa you 

[Chorus]

2 comments:

  1. wah Harith dah jadi penyanyi dah sekarang.. nantilah dengan..hahaha

    ReplyDelete
  2. minat jugak lagu ni... comel jeeee, taktahu pulak penyanyi dia part of Sterk Prod.

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!