Saturday, 4 July 2020

Aiskrim Bobalicious Tealive Sedap!


Dah ramai dah yang cuba aiskrim ni kan tapi kita baru nak try itupun sebab officemate Ain ajak beli aiskrim Tealive ni. Kalau minum milktea boba dekat Tealive agak manis, jadi teragak-agak lah nak beli sebelum ni tapi kalau orang belanja, memang laju je nak makan kekeke


Harga untuk sebatang aiskrim Bobalicious Tealive ni RM2.70 tak silap. Rasa dia tak la manis sangat dan bancuhan milktea dia pekat. Kena dengan tekak. Memang sedap cuma boba dia jadi liat sikit compared to boba yang serve dalam drinks dekat Tealive. 

Kalau nak berjimat, elok beli aiskrim Bobalicious Tealive ni daripada beli milktea boba drinks dekat Tealive sebab lagi murah. Makan dua pun baru RM5.40 sedangkan satu drinks dah cecah RM6 sampai RM7 macam tu. Maceh Ainnnn ❤!

4 comments:

  1. Teringin nak cuba sebab ramai yang cakap aiskrim ni sedap.

    ReplyDelete
  2. tak try lagi ni. kena try jugak lepas ni

    ReplyDelete
  3. dah makan aritu mmg sedap macam minum bobba tea gak

    ReplyDelete

  4. ayo daftarkan diri anda di a*g*e*n*3*6*5 :D
    WA : +85587781483

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!