Wednesday, 8 July 2020

Nafkah Starbucks

Bila gaji masuk memang masyuk nak bagi nafkah Starbuck bak kata Ms Fisah. Since Starbuck keluarkan menu baru - Caramel Sweet Corn Frappuccino, dia belanja satu office drinks baru ni sebab ada promotion buy 1 free 1 tak silap untuk summer series. 


But I dengan Ain stay dengan fav drinks je sebab takut tak ngam dengan flavor baru ni. Kang sayang pulak kalau tak habis. So Caramel Sweet Corn Frappuccino macam dalam gambar tu lah tapi yang kitorang dapat 

Pandangan sisi

Pandangan atas

Ngeri kan tengok dari pandangan atas. My first reaction tengok whipping cream hijau tu - macam Shrekk kena blend. Well En Fendy have better one - macam pampers anak dia. Pfftttt 


Walaupun rupa dia agak mengerikan sebab green tea whipping cream dengan caramel syrup tapi not bad lah sebab rasa jagung campur caramel. Air yang diinspirasikan dari air jagung balang dekat Bazar Ramadhan. Siapa yang suka manis boleh la ambil drinks dari summer series ni. Anyway thanks for the nafkah Ms Fisah, semoga murah rezeki pew pew pew

2 comments:

  1. Ai is tak cakap apa-apa pun. Nak jugak starbuck. Haha #perasannamasama. Haha ite nama khafisah orang panggil fisah gak Ha ha

    ReplyDelete
  2. Air mahaiiiii ni.. Dapat sekali pun dah seronok sangat kami.. Hehe..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!