Wednesday, 15 July 2020

Lirik Lagu X Missing U - Dayang Nurfaizah ft Faizal Tahir, Tuju & Yonnyboii

First time Dayang dengan Faizal Tahir bergabung and surprisingly suara diorang match perfectly together! Lepas ni boleh duet lagu untuk lagu balada ataupun pop pulak. Lagu genre pop kotemporari hasil buah tangan gabungan Faizal Tahir, Mike Chan, Mage, Ja’a, Tuju dan Yonnyboii.


So far belum ada lagi music video untuk single track ni tapi tak sabar nak tunggu sebab lirik lagu ni relatable sangat. Dalam lyric video pun bagi hint stargaze which quite melancholic, sesuai dengan lirik dia merindukan someone. 

Yang  belum dengar lagi boleh play dekat video di bawah ni


LIRIK LAGU X MISSING U

Penyanyi : Dayang Nurfaizah ft Faizal Tahir, Tuju & Yonnyboii
Komposer : Faizal Tahir, Mike Chan, Mage, Ja’a, Tuju dan Yonnyboii
Lirik : Faizal Tahir, Mike Chan, Mage, Ja’a, Tuju dan Yonnyboii
Studio : Faithful Music

Inikah penghujungnya
Kesudahan semua
Dan bukannya kupinta
Begini akhirnya
Tutup saja semua cerita

Lupakan saja semua
Semua janji yang tercipta
Cukup sudah kau mainkan
Perasaan dan hati

[Chorus]
Setiap kali kau pergi, kau kembali kata
I, I'm missing you
I, I'm missing you yeah

Dan tiap kali ku menjauh, kau tetap kata
I, I'm missing you
I, I'm missing you yeah

Setiap kali kau hilang, kau kembali kata
I, I'm missing you
I, I'm missing you yeah

Dan biar ku berterus terang sesungguhnya oh
I'm not missing you
I'm not missing you yeah

Tak kuasa aku melayan
Segala pujuk rayu darimu
Tak mahu lagi ku cuba untuk pertahan

Tak adakah rasa bersalah
Kau lakukan aku begini
Tak mampu lagi aku bertahan

Lupakan saja semua
Semua janji tercipta
Cukup sudah kau mainkan
Perasaan dan hati

Setiap kali kau pergi, kau kembali kata
I, I'm missing you
I, I'm missing you yeah

Dan tiap kali ku menjauh, kau tetap kata
I, I'm missing you
I, I'm missing you yeah

Setiap kali kau hilang kau kembali kata
I, I'm missing you
I, I'm missing you yeah

Dan biar ku berterus terang sessunguhnya oh
I'm not missing you
I'm not missing youu yeah

Setiap kali kau pergi berjauhan
Rindukan setiap detik perbualan
Ku sakit bila separuh ku dipisahkan
Bagaikan pungguk rindukan bulan

Kehilangan cahaya ku rindu
Kehilangan hingga hujung waktu (hujung waktu)
Tapi ku tetap percaya
Rindu di sebalik luka
Harapan kembali terbuka

Tolong kata jangan ini tentang rindu
Peluang terakhir menusuk kalbu
Apa lagi yang ku pinta
Tulus jiwaku untukmu
Hanya untukmu

Setiap kali kau pergi kau kembali kata
I, I'm missing you
I, I'm missing you yeah
Yeah, yeah, yeah, yeah
Kembali kata
I'm not missing you
I'm not missing you yeah

5 comments:

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!