Monday, 13 July 2020

Coffee Latte, Anis Coffee

Selalunya kalau nak minum latte, beli dekat Family Mart ataupun minum yang Farm Fresh punya tapi haritu malas nak pergi Family Mart. Pergi 7E je lepastu ternampak Coffee Latte produk Anis Cofee. Dah lama tak minum Anis Coffee. Kalau dulu bila pergi makan dekat TTDI Jaya, singgah dekat cafe Anis Coffee beli kopi bancuh cup besar. 


Sekarang Anis dah tutup kedai dah. Letak barang dekat kedai ataupun Petronas je banyak. Latte ni gabungan espresso dengan steamed milk so rasa coffee dia quite strong lah. Bila minum latte dari Anis Coffee ni memang puas hati. Sedap! Tak puas minum sebotol. 


Sebotol ni 180gm rasanya dalam RM5. not bad lah, kalau nak ompare dengan latte Family Mart haha

4 comments:

  1. Latte sangat sedap kan yums!

    ReplyDelete
  2. Tak pernah try tang anis ni. kalau yang family mart n farm fresh latte tu biasa la.. nanti kalu jumpa produk ni, boleh try..

    ReplyDelete
  3. poker online dengan pelayanan CS yang baik dan ramah hanya di AJOQQ :D
    ayo di kunjungi agen AJOQQ :D

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!