SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA


Story sikit the best suprise yang korang pernah dapat sebelum ni

The best surprise bila adik gigih datang ke majlis konvo zaman Diploma dulu sampai 5 kali sesat jalan. Datang dengan kawan-kawan dia pulak tu nak bagi surprise punya pasal tapi diorang pulak yang terciduk atas jalan haha

11 Comments

  1. Hahaha ini bukan jadi suprise dah. Ni jadi benda lawak dah ni. hahaha All the best Pana. ^^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, saya singgah di sini dari GA yang sama.. Best of luck to you dan semoga ada rezeki..

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
  3. Ehhh siapa kena surprise ni haha

    Blogwalking dari GA yang sama . Semoga ada rezeki :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
  4. Hahaha kesian pula... Semoga murah rezeki ya

    ReplyDelete
  5. Rare surprise ni hehe :D

    Blogwalking dari segmen GA yang sama :D

    https://www.amazingdistance.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.