Book Giveaway #1stYearwithShopee by farihajafri.com

 

kLIK BANNER UNTUK JOIN :)

Ceritakan sikit tentang 2 buah buku terbaik yang pernah anda baca.

Gantung 1 dan Gantung 2 antara buku terbaik dari penulis favorite sebab jalan cerita unik, moden dan ada plot twist yang menarik. Bertemakan persahabatan akrab dan sarat dengan life lessons. Nampak macam santai tapi berkonsepkan psikologi dan mental health (depression, anxiety and suicidal thoughts). Penceritaan dari Kak Neddo pun pandai bermain dengan perasaan sampai menangis bila habis baca novel ni.  

“The problem with running from your past is that your past will always catch up to you. It’s your past; it’s a part of you. Macam mana kau nak lari?”

6 comments

  1. Ammi pun join juga..
    sama pulak nama ayah korang..adik bradik ke apa ni?

    Follow blog baru ammi ye. blog lama dah kene removed

    ReplyDelete
  2. Yeah!! Gantung pun best juga..
    Semoga ada rezeki Farhana.. Aamiin..

    ReplyDelete
  3. Wah, pening sekejap kak as... sekali tengok farhana, dua kali tengok fariha rupanya. btw good luck.

    Farhana menang giveaway kak as, send la details. Lama dah kak as dok tunggu...

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/08/senarai-pemenang-giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.