Cadburry Hazelnut Versi Raya 2021

Masa pergi shopping barang raya dekat NSK haritu ternampak Cadbury Hazelnut dengan sarung cantik bersempena Raya Aidilfitri. Tak pasti lah sebelum ni pernah ada ke tak tapi sarung ni memang cantik sangat. Siap ada resipi lagi dekat belakang. 


Since dah lama tak beli Cadburry, grab la satu bar ni. Lepastu teringat pulak kek pisang cadburry yang Khairul Aming buat tu. Kononnya nak buat lah sebab nak try bake guna air fryer. Macam dah boleh terbayang kek pisang dengan limpahan lava coklat Cadburry Hazelnut ni. 


Tapi berangan je lah mampu sebab balik tu bukan setakat pisang je habis, coklat pun khalasssss. 

0 comments

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.