Kak Nora Dan Kamera

'Haihhhh stress lah'

Dari jauh dah boleh dengar Kak Nora mengeluh berat macam tu. Memandangkan sekarang ni syif petang so tak ramai yang layan, I tanya kenapa.  

'Sedih la sebab PKP ni tak boleh berkawan dengan manusia. Asyik berkawan dengan kamera je' 

'Aikkk? Housemate kak Nora mana? 

'Tu housemate.'

'Ni Izani bukan manusia ke?'

Pelik-pelik je Kak Nora punya masalah ni. Kalau pun dia asyik berkawan dengan kamera, habis yang ambil gambar dia sampai 50 keping ni apa? 


Manusia halimunan agaknya. 

Siapa nampak Izani, sila komen dekat bawah....

Kbai

2 comments

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.