Thursday, 16 April 2020

Pencarian Bloglist By Aisyhah Nyais


Tag 3 orang blogger : 

1. Tiara Spphire
2. Aienieka
3. Kak Sha

11 comments:

  1. Alhamdulilah. Terima kasih sudi join :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Hai Na datang dari segment yang sama :)

    https://hannailly.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  4. hai... follow sini :)

    https://shahkairiez.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. done buat.. hehe Aien singgah ya Pana.. ^^

    ReplyDelete
  6. menarik.
    tak tag aida, nak join jugak Pana.
    tgh free ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha alaaa sorry! Akak buat je sebab kita pun tak kena tag jugak haha

      Delete
  7. Tq tag akak.. Semoga tersenarai ye Farhana..

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama

    https://belajardanberbagi29.blogspot.com/2020/04/pencarian-bloglist-by-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen.. join jugak =)

    ReplyDelete
  10. Tahniah. Anda menang!

    http://aisyhahnyais.blogspot.com/2020/04/the-winner-pencarian-bloglist-by.html

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!