Friday, 3 April 2020

Lirik Lagu 2U - Kang Daniel

Sebelum ni dah follow pasal Kang Daniel sebab layan Produce 101 then dia menang lepastu 11 yang menang tu bentuk kumpulan Wanna One untuk 2 tahun. Bila dah habis masing-masing balik ke company masing-masing. 

Kang Daniel Lyrics

Kang Daniel pula keluar album Cyan. This single, 2U paling favorite sebab lirik dia dengan tune dia sedap. Genre soft pop tapi beat catchy. Boleh jatuh cinta bila dengar lagu ni. Sekali dengar tak cukup tau! Dah la dance choreo dia comel. Steps ni nampak je senang tapi nak match dengan tempo lagu sampai 5 jam Daniel kena practice supaya nampak perfect.


Boleh layan dekat sini kalau belum tengok lagi single romantik Kang Daniel ni. 

LYRIC & TRANSLATION 2U

Artist : Kang Daniel
Album : Cyan
Composer : Chancellor
Lyric : Chancellor
Song arrangement : Chancellor

I can feel it 
imi nae mamsoge
[Already in my heart]
nuguboda slowly
[You seem to have come in slowly]
deureoon deushae
[More than anyone]
Girl you got me loving you 
beolsseo myeot beonjjae
[Multiple times already]
boran deusi juwiman maemdoneunde no
[I'm just circling around you noticeably (no)]

naranhi neowa georeumyeo
[Walking side by side with you]
seuchineun neoui meorisgyeol
[Your hair that brushes across]
hayahge bichna modeun ge
[Everything gleaming so brightly]
My heart for you is serious 
i bami jina beorigo
[After this night passes]
han georeumssik meoreojimyeon 
[And we get further one step after another]
Then I never see you again 
sigani eopseo ijen 
[There's no time left now]

Tell me 
gidaryeo na neoegero gago isseo
[Wait, I’m coming for you]
neoraneun iyu Ah ah
[The reason I called you ah ah]
The way I love you Ah ah tell me 
gakkai wa nae gyeote neol dugo sipeo
[Come closer, I want to keep you by my side] 
ireoneun iyu Ah ah
[The reason I'm doing this Ah ah]
The way I love you Ah ah...

I can tell 
imi neodo naege
[Already you to me]
ppareuge she’s fallin’
[Quickly she's fallin']
ppajyeodeun deushae
[Seems to have fallen for me]
haneureseo naeryeojun geosi bunmyeonghae
[I'm sure that you are heaven-sent]
neoran yeojan duldo eopseo anywhere no
[There’s no other girl like you anywhere no]

jogeumssik dagaoneun neo
[You approach me slowly]
gwaenseure nae mam jorimyeo
[I get tense unnecessarily]
taeyeonhage malhajiman
[And speak casually]
sasireun aega ta I’m serious
[But actually I'm anxious, I'm serious]
neomani you drive me insane
[Only you drive me insane]
salmyeosi miso jieul ttaen
When you smile softly 
modeun ge da nae geosi dwae
[Everything becomes mine]
geureol geosman gateunde
[ It feels like it]

Tell me 
gidaryeo na neoegero gago isseo
[Wait, I’m coming for you]
neoraneun iyu Ah ah
[The reason I called you ah ah]
The way I love you Ah ah tell me 
gakkai wa nae gyeote neol dugo sipeo
[Come closer, I want to keep you by my side] 
ireoneun iyu Ah ah
[The reason I'm doing this Ah ah]
The way I love you Ah ah...

I feel you girl 
Oh neon you’re so amazing
[Oh you you’re so amazing] 
oneureun neowa namanui good time
[Today is our good time]
i bami jinagi jeone
[Before this night passes]
eoseo naege malhae jwo
[Please come and tell me] 
I need you to...

Tell me 
gidaryeo na neoegero gago isseo
[Wait, I’m coming for you]
neoraneun iyu Ah ah
[The reason I called you ah ah]
The way I love you Ah ah tell me 
gakkai wa nae gyeote neol dugo sipeo
[Come closer, I want to keep you by my side] 
ireoneun iyu Ah ah
[The reason I'm doing this Ah ah]
The way I love you Ah ah...

neoraneun iyu
[The reason is you]

3 comments:

  1. Kami minat kumpulan Ft Island :)

    Jemput join segmen kami ya
    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-blogbabyshambles.html

    ReplyDelete
  2. Lirik yang santai dan mudah difahami

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!