Friday, 17 April 2020

Lirik Lagu : Peluang Kedua - Nabila Razali

Sebelum ni dengar ramai yang cover lagu balada ciptaan Hael Husaini yang dinyanyikan oleh Nabila Razali. Lagu ni dah buat kemunculan dalam drama seindah 7 Warna Pelangi. First time dengar pun dah suka part chorus sebab lirik dia best ditambah dengan music melankolik menambahkan mood sayu.


Rasanya ni single balada pertama Nabila Razali kan? I don't think her voice sesuai dengan lagu balada. She's more to pop genre. Bila Hael yang buat cover lagu ni dengar lagi sedap sebab kena dengan suara lembut dia. Same goes to Wany Hasrita but here the original song by Nabila Razali.



Lirik Lagu Peluang Kedua
Penyanyi : Nabila Razali
Komposer : Hael Husaini
Lirik : Hael Husaini
Studio : Universal Music Sdn Bhd.


Sepi..
Menghukum diri kembali
Untuk mengalirkan air mata tanpa henti
Lagi..
Sepi..
Menghasut diri kembali untuk memikirkan tentang kita tanpa henti
Lagi...
Dan tiada salah darimu mengingatkanku
Bila ku tak sempurna
Engkau bisikkanku yang paling sempurna
Dimatamu...hanya aku...

Maaf andai kau terluka
maafku tak sengaja tanpa sedar
sakitimu sesalku
Maaf kerna aku pun terluka
Pintaku hanya peluang kedua
rasa cinta darimu

Dan tiada salah darimu mengingatkanku
Bila ku tak sempurna
Engkau bisikkanku yang paling sempurna
Dimatamu
Hanya aku

Dan andai terbuka hatimu
Ku disini menunggu dan terus menunggu
Dirimu
Kembalilah sayang kepadaku

Maaf andai kau terluka
maafku tak sengaja tanpa sedar
sakitimu sesalku
Maaf kerna aku pun terluka
Pintaku hanya peluang kedua
Rasa cinta darimu

Rasa cinta
Rasa cinta darimu

5 comments:

  1. ramai cakap lagu ni best

    ReplyDelete
  2. Lagu ni best sangat. Tapi suara nabila razali tak berapa kena dengan lagu ni. Especially part intro. Chorus ok la.

    ReplyDelete
  3. Lirik dia sedih!! sesuai kalau tengah sendu ngehehehe ;)

    ReplyDelete
  4. Lagu dah best tapi suara tu cam pelik sikit..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!