Sunday, 12 April 2020

Day 26 Quarantine : What's Your Issue?

Another 4 days left lepastu dah malas dah nak update daily rant here. 

Gara-gara sembang tentang hal yang melibatkan hal semasa ada yang drop comment hati-hati mengulas isu. 

First of all, I tak ulas pun. Benda memang dah terang dan nyata. Rant pun tak panjang. 

Second, I ke yang salah? 

Third, so what? 

Fourth, bulan ni I dah update 30 entry, kalau tak suka kenapa baca entry tu? I got A LOT of entry yang tak berkaitan dengan my personal rant. 

Fifth, it's a freedom of expression selagi tak attack and harass mana-mana kaum dan bangsa. Berbaur ugutan? Tidak juga. Jadi apa? 

Like I said, salah I ke? Orang lain yang buat salah, kita pulak kena marah. Eh KELAKARNYA! 

Eh eh eh eh eh eh eh

Dia buat macam kita duduk dekat Ghana tapi dok komplen pasal Malaysia pulak. Yihhhh


4 comments:

  1. Biasalah dah kena kurung ni masing² otak biul belaka. Btw sis i baru follow blog you. You may follow me at inilampuhijau.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hak masing masing nak tulis apa pun, kalau tak suka jangan baca , ekeke.

    ReplyDelete
  3. Laa nape tu.. Ada stalker ke

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!