Saturday, 30 May 2020

Lirik Lagu Dup Dup - Aizat Amdan ft Bunga

Masa dengar Spotify ternampak lagu Dup Dup dekat album Aizat Amdan. Tak tahu pulak Aizat release single baru bulan lepas sebab tak ada recommendation dari Youtube. And I really thought it was Bunga Citra Lestari rupanya Bunga yang rap tu.  


Anyway tak kisah lah Bunga Indonesia atau Bunga Malaysia, yang penting single dari Aizat Amdan ni comel. Suka dengan story-telling dalam lagu ni. Soft tone Aizat buat lagu ni kedengaran comel. Tak sabar nak tunggu MV lagu ni sebab Aizat suka buat MV kreatif. Tapi lagu ni kalau buat MV nyanyi dekat rooftop tengok Aizat senyum sambil nyanyi pun dah melting dah. 

Siapa yang belum dengar lagi lagu ni boleh klik dekat video kat bawah



LIRIK LAGU DUP DUP 

Penyanyi : Aizat Amdan, Bunga
Komposer: Aizat Amdan, Mel Ramlan
Lirik: Aizat Amdan, Mel Ramlan, Bunga
Studio : WMG Studio


Dari Ampang
Singgah sebentar pergi Damansara
Kopi dulu di Taman Tun

Hujung minggu
Indah rasa berduaan dengan mu
Minta izin mama dahulu

Dari dahulu
Kau lah yang ku tunggu

Dup dup jantungku berdegup
Bila ku memandang cantiknya kamu
Saat pertama
Ooh ooh u say “I miss you”
Lidah ku kelu dan aku menunggu
Dup dup jantungku
Dup dup jantungku

Mencari cinta jangan dikejar
Jangan terburu-buru
Kenali hati dahulu

Hujung minggu
Tiada lagi rasa sepi
Kini ditemani ku happy kau kekasihku

Percayalah padaku
Kau slalu di mindaku
Kau bunga di hatiku




Dari dahulu
Kaulah yang ku tunggu

Dup dup jantungku berdegup
Bila ku memandang cantiknya kamu
Saat pertama
Ooh ooh u say “I miss you”
Lidah ku kelu dan aku menunggu
Dup dup jantungku

Semalam punya story sedang hirup nikmat kopi
Layan dengan roti disapa dengan emm sorry
I rasa ni barang you masa bayar bill tadi
Kenapa duduk sorang boleh kita chill sekali

Wooo tak kesah dia asal mana
Yang ku nampak dia sangat ada gaya
Siapa tak tertarik dengan rupawan yang gentleman
Nampak menarik rupanya melayu Netherland

Dup dup jantungku berdegup
Bila ku memandang cantiknya kamu
Saat pertama
Ooh ooh u say “I miss you”
Lidah ku kelu dan aku menunggu

Dup dup jantungku berdegup
Bila ku memandang cantiknya kamu
Saat pertama
Ooh ooh u say “I miss you”
Lidah ku kelu dan aku menunggu
Dup dup jantungku
Dup dup jantungku
Dup dup jantungku

1 comment:

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!