Tuesday, 26 May 2020

BIRTHDAY GIVEAWAY ANISA ANUAR OFFICIAL BLOG



Sebelum ni memang tak pernah dengar pasal produk NIQA tapi kalau lepas ni nak keluarkan produk Instatnt Stain Remover ni memang amazed jugak lah sebab bila makan memang senang sangat tudung kotor especially makanan berkuah. Lepasni dah tak payah risau dah kan?

Tag 3 orang rakan blog : 

1. aienieka
2. Tiara Sapphire
3. Mrs Pip

6 comments:

  1. All the best. Selamat hari raya aidil fitri.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen ^^
    Selamat Hari Raya ~

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya Pana. ^^

    Selamat bersegmen juga. :)

    ReplyDelete
  4. Goodluck!! Selmat hari raya

    ReplyDelete
  5. thank you join.. nisa include kan awak sekali walaupun dah lepas tarikh giveaway.. moga ada rezeki menang giveaway

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!