YEAYYY! Netflix Dah Letak Playback Speed Setting!

Sebelum ni memang layan movie dekat streaming website lain sebab Netflix tak ada playback speed button tapi lepas kawan office bagitahu Netflix dah ada option tu terus kucar-kacir suscribe Netflix ambil pakej Standard Premium. 

But turns out untuk phone je boleh guna playback speed features tu. Masa lunch dekat office boleh la layan movie dengan speed laju sikit. Kalau dekat rumah, layan Netflix dekat laptop device memang guna speed biasa je. Itupun tertidur depan laptop sebab slow sangat. Tahan hati je lah nak tengok movie genre sejarah atau drama. Mahu berdengkur kuat depan laptop. 

Tapi hari ni Netflix dah letak playback speed setting tu untuk device laptop sekali which is super yeayy lah sebab banyak dah movie dalam list tunggu masa nak tengok je ni. Happy teramat sangat dah sekarang ni sebab boleh berNetflix sampai lebam everydayyyyy! 

THANK YOU NETFLIX!!!

3 comments

  1. jom join giveaway saya https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. omgg!!! thank you netflix! mmg dok tggu ni ja !

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.