Thursday, 31 December 2020

Beaunest Beausiti | Gabungan Sarang Burung Walit, Madu, Delima & Kurma

Produk terbaru dari Beausiti keluar sebulan yang lepas menampilkan minuman kesihatan sarang burung yang diadun bersama madu asli. Tak pasti berapa banyak yang Tokti keluarkan untuk first batch tapi semuanya sold out! 

Minggu lepas masa chambee pergi meeting dengan team Tokti, dapat la hadiah Beaunest sekotak. Dalam satu kotak Beaunest tu ada 6 botol minuman kesihatan sarang burung. Minuman kesihatan ni Tokti keluarkan sebab dia amalkan minum sarang burung masa dia pregnant. So dia nak share kebaikan minum sarang burung tu dengan semua especially fans dia. 

Minuman kesihatan sarang burung ni sesuai diminum untuk semua peringkat usia dan mengikut kajian, sarang burung ni bagi manfaat mampu meningkatkan imuniti badan. Sesuai sangat lah di musim pandemik ni kalau amalkan minum sarang burung dengan ramuan semulajadi lain seperti madu, kurma dan delima. 

Selain tu juga boleh Meningkatkan penyembuhan dan pemulihan, membantu menyokong, menguatkan serta membantu memulihkan sistem pernafasan dan paru-paru and yes of course untuk kecantikan kulit jugak. 


Ramuan : 


Fakta Nutrisi : 

Sama macam tengok dekat video di IG Tokti, tekstur dia tak pekat likat pun. Cair dan tak ada bau yang strong. Personally for me tak berapa suka dengan rasa sarang burung dengan sirap kurma sebab dekat tekak rasa pahit. Lagipun I memang tak suka kurma but for those yang suka kurma mungkin enjoy minum Beaunest ni. Katanya sedap bila minum time sejuk. Sekotak Beaunest ni harga dia RM75, boleh beli dengan ejen Beausiti. 

2 comments:

  1. i okay dgn kurma tapi klu milky sikit mmg tak kena dgn tekak

    ReplyDelete
  2. Ada nampak dekat IG TokTi.. menarik..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!