Friday, 28 February 2020

SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI


"Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?"

Honestly Januari bukan bulan yang best sebab duit dah habis untuk tahun 2019. Ditambah dengan virus covid-19, pergaduhan Russia-Turki, natural disaster di banyak negara. Agak terrified jugak lah masa tu sebab baru Januari dah macam-macam jadi. Tambah ada virus yang tak ada vaksin dan ramai mula mati. Apa yang buat I happy masa tu bila tahu team Kak Neddo dengan Musketeers nak buat movie Gantung. Tu je lah. 

7 comments:

  1. Masuk Februari tambah pulak dengan isu saper nak jadi PM. Serabut betul awal tahun 2020 ni kan.

    ReplyDelete
  2. selamat bersegment ! Januari 2020 ni memang mencabar untuk bumi !

    ReplyDelete
  3. Salam Ukhwah :)
    Singgah sini dari GA yang sama

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    ReplyDelete
  4. goodluck..

    saya join juga..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.