Saturday, 15 February 2020

"Wanted: A New Blog List for March-July 2020"



'Tell me about your favourite food in the post! I would love to know about it.'

Sebagai seorang food lover, memang susah nak cakap apa fav food sebab semuanya suka! But hmmm I do have special place for Roti Jala, Laksa and chocolate nut brownies! Well current fav is daging marinated dengan coffee. Bila grill tu aroma coffee naik semerbak sampai jadi lapar. Bila makan, rasa manis daging bercampur dengan manis coffee memang sedappppp! 

10 comments:

  1. laksa also my fav!~ wow ni first time dengar daging marinated dengan coffee ni

    ReplyDelete
  2. Wah.. menarik pula daging matjnated dengan coffee.. boleh cuba nie..

    ReplyDelete
  3. woww first time dengar daging marinated dengan coffee. macma sodap je bunyinya tu! because i love both daging and coffee hahaha

    ReplyDelete
  4. another segmen :)

    favourite food aida - apa ekk?
    dah tua tua gini, semua makanan aida ngap!
    apa anak nak, tu yg disediakan...

    ReplyDelete
  5. AJOQQ menyediakan 8 permainan yang terdiri dari :
    Poker,Domino99 ,BandarQ,BandarPoker,Capsa,AduQ,Sakong,Bandar66 ( NEW GAME )
    Ayo segera bergabung bersama kami di AJOQQ :)
    Bonus : Rollingan 0.3% dan Referral 20% :)

    ReplyDelete
  6. Terliurnya dengar menu daging tu hahaha.
    Btw followed your blog dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog saya juga :) https://officialnasa28.blogspot.com

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.