Saturday, 15 February 2020

Segment Blog Review & Cheerful Bloglist By Hana


Nak letak kata-kata motivasi memang jarang nak bersandar pada quotes or inspirational words cuma kalau rasa down memang suka dengar lagu Strip Me - Natasha Beddingfields dengan lagu Jeene De movie Tere Naal Love Ho Gaya :)

9 comments:

  1. Terima kasih sudi join segment biasa2 Hana!! ^_^ Have a nice day ahead kak FJ!!
    .
    Btw, rindunya nak tinggal jejak kat sini ngehehe ;D

    ReplyDelete
  2. nanti nak try dengar lagu Strip Me tu lahhh hehehe. lagu lama kan?

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen, fana.
    aida pun nak join lah...

    ReplyDelete
  4. Salam kak FJ, Hana dah update announcement! :) Jemput baca ya...

    https://thepolarishana.blogspot.com/2020/02/segment-announcement.html

    ReplyDelete

  5. menangkan uang sebanyak-banyaknya hanya di AJOQQ :D
    AJOQQ menyediakan 8 permainan seru :)

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.