Sunday, 29 September 2019

Lirik Lagu Seperti Ini - Fieya Julia

Bulan lepas Fieya keluar dengan single kedua, Seperti Ini di bawah studio Aries Music. Lau genre balada hasil ciptaan Sirkhan,Sang Hitam & Rinkarnaen. 


Sama dengan debut single Fieya, lagu Seperti Ini berkisarkan kecurangan partner, tentang patahnya hati. Rentak lagu ni macam lebih kurang sama je dengan lagu Perasaanku. Hopefully lepas habis Big Stage nanti genre Fieya berubah dan pelbagai sebab suara dia sedap. 

Boleh klik sini untuk dengar:


LIRIK LAGU SEPERTI INI
Artis : Fieya Julia
Lagu: Sirkhan,Sang Hitam & Rinkarnaen
Lirik: Sirkhan, Sang Hitam & Abu Qut
Studio : Aries Music

Telah ku ungkapkan semuanya
perasaanku ini terhadapmu
yang sering di kekang keadaan
keraguanku ini membenarkan firasat kata hatiku

Mengapa harus ku dipersia
dan terhukum jiwa meronta derita
naluri ku berkata untuk apa ku membela
jika hanya terus ku kecewa seperti ini

Yang sering di kekang keadaan
keraguan ku ini membenarkan firasat kata hatiku

Mengapa harus ku dipersia
dan terhukum jiwa meronta derita
naluri ku berkata untuk apa ku membela
jika hanya terus ku kecewa seperti ini

Mengapa harus ku dipersia
dan terhukum jiwa meronta derita
naluri ku berkata untuk apa ku membela
jika hanya terus aku kecewa

Kemana hilang janji setia
yang dulu disaat terlalu cinta
namun aku tersedar mampukah aku pertahankan
andai hanya terus aku kecewa

(mengapa harus ku dipersia)
(dan terhukum jiwa meronta derita)
naluri ku berkata untuk apa ku membela
jika hanya terus ku kecewa seperti ini
seperti ini

2 comments:

  1. uik, lagu baru fieya! belum pernah dengar lagi...lagu lama dia perasaanku tu memang best, yang ni mesti lebih kurang juga kan?

    nah, entri special..hahahahhaha https://www.sunahsukasakura.com/2019/09/bertemu-tanpa-sengaja-dengan-blogger.html

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.