Wednesday, 25 September 2019

#WordlessWednesday : Single Life


7 comments:

  1. bila masanya sampai, pasti akan berdua..

    ReplyDelete
  2. zmn single tu bestttt..
    blh buat hal sndiri tnpa fikir org lain..
    bebas.. hihi

    ReplyDelete
  3. masa single bestlah...nak buat apa buat je takyah mintak izin. takde sapa nak say NO

    ReplyDelete
  4. In shaa Allah, ada jodoh tak ke mana..

    ReplyDelete
  5. To be honest single best gila hahaha. Tapi dah terjebak kan in relationship. Teruskan jelah. Nasib partner best hehe. memahami kita so boleh je buat apa2 yg kita buat masa single hritu. cuma kena jaga hati memasing lah kan

    ReplyDelete
  6. ayo daftarkan diri anda di a*g*e*n*3*6*5 :D
    WA : +85587781483

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.