Sunday, 1 September 2019

Lirik Lagu Tak Tahan - Nubhan

Agak lama Nubhan hilangkan diri lepas busy dengan business dia. Sekarang Nubhan buat comeback dengan single Tak Tahan dengan genre pop dangdut?

Image result for tak tahan nubhan

Hasil gubahan lagu Ressa Herlambang & Rizky di bawah label NAR Records ni agak catchy. First time dengar pun dah boleh layan tapi tak berapa suka dengan lirik dari Merak Bersyair sebab dekat part bridge ada lirik macam tak kena je. Part chorus pun sama dengan word keles. 

Kecoh sekarang ni bila ramai yang bash MV Nubhan sebab penari lelaki tak berbaju tapi Nubhan dah nafikan tiada sebarang gimik untuk cari publisiti. Dalam MV penari dah cantik dah dengan visual and lighting cantik semua tapi Nubhan pakai tak kena tema satu hal, menari pun malas. Harapkan muka ala Korea je lah. 


Lirik Lagu Tak Tahan
Penyanyi : Nubhan
Lagu : Ressa Herlambang & Rizky
Lirik : Merak Bersyair
Label : NAR Records


Engkau cantik juga menarik
Ku tak tahan ingin melirik
Aku jadi jatuh hati
Bolehkah ku suka padamu

Memang cantik dirimu
Ku ingin jadi milikmu

Aduh aduh ku tak tahan
Abang tak bisa melawan
Duh Adik sungguh menawan
Keles sekeles sekeles ah

Aduh aduh ku tak tahan
Abang tak bisa melawan
Duh Adik sungguh menawan
Keles sekeles sekeles ah

Engkau cantik juga menarik
Ku tak tahan ingin melirik
Aku jadi jatuh hati
Bolehkah ku suka padamu

Memang cantik dirimu
Ku ingin jadi milikmu

Aduh aduh ku tak tahan
Abang tak bisa melawan
Duh Adik sungguh menawan
Keles sekeles sekeles ah

Aduh aduh ku tak tahan
Abang tak bisa melawan
Duh Adik sungguh menawan
Keles sekeles sekeles ah

6 comments:

  1. suara dah sedap tapi konsep macam tak kena je

    ReplyDelete

  2. menang berapapun di bayar
    ayo segera bergabung bersama kami di bandar365*com
    WA : +85587781483

    ReplyDelete
  3. wah..lagu baru. my sis dulu minat sgt now tak tau la sbb lama menyepi kan.

    ReplyDelete
  4. Catchy music dia. Tp mmg nampak kekerasan nubhan dlm tarian tu. maybe lama tak menari kot.hehe

    ReplyDelete
  5. Lagu dah okay dah.. tapi tulah.. Macam Farhana cakap.. Nubhan malas menari.. kikiki..
    Kalau dengar je memang menangkap telinga.. Tak berapa gemar pula nengok muzik video dia.. kikiki..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.