Friday, 9 August 2019

Lirik Lagu Wanitaku - NOAH

Setahun tunggu lagu ni finally keluar pun official MV! Tabah benar menunggu untuk single tapi yang bestnya, macam NOAH dah janji diorang akan release album kedua sebelum hujung tahun which is on September. So far dah 7 official audio release termasuk lah single Jalani Mimpi & My Situation.

Image result for keterkaitan keterikatan noah

Album kedua NOAH berjudul Keterkaitan Keterikatan, well I love the album cover which ada logo NOAH guna tali merah untuk bentuk bulu pelepah. Sehari sebelum MV Wanitaku released, guitarist NOAH, Uki umum untuk undur diri. Which is sad but I have to respect the decision.


Lagu Wanitaku berkisarkan tentang kekasih yang self-centered, terlampau mengejar something dalam hidup dia sampai partner tawar hati untuk bersama but still dia yakinkan untuk balik kepada dia.

Kalau tengok MV dia pun nampak partner dia busy dengan life dia. Yang bestnya MV Wanitaku ni dia ada theme cosplay, scenery bandar Jepun, Paris dan beberapa shot di studio. Visual dia memang terbaik dengan teknik transition yang sharp. Cantik!



Penyanyi - NOAH
Lirik - Ariel & Pongki Barata
Komposer - Ariel
Syarikat Label - Musica Studios

WANITAKU
Kau lakukan yang kau inginkan
Kau tutup matamu dan kau berjalan
Ku terbangun dari lamunan
Dan ku tenggelam dalam mimpimu

Tak pernah habis dunia
Sampai ke ujung batasnya
Takkan berhenti hingga
Hatimu membeku

Kembali, berputar arah
Pulang padaku
Kembalilah ada aku
Yang bisa memelukmu

Apa yang kau cari wanitaku, apa yang kau cari
Tempatmu disini pujaanku, tempatmu disini
Tak perlukan itu wanitaku, tak perlu begitu
Tetaplah disini bersamaku, tetaplah disini

Tak pernah habis dunia
Sampai ke ujung batasnya
Takkan berhenti hingga
Hatimu membeku

Kembali, berputar arah
Pulang padaku
Kembalilah ada aku
Yang bisa memelukmu

Apa yang kau cari wanitaku, apa yang kau cari
Tempatmu disini pujaanku, tempatmu disini
Tak perlukan itu wanitaku, tak perlu begitu
Tetaplah disini bersamaku, tetaplah disini

Apa yang kau cari wanitaku, apa yang kau cari
Tempatmu disini pujaanku, tempatmu disini
Tak perlukan itu wanitaku, tak perlu begitu
Tetaplah disini bersamaku, tetaplah disini

2 comments:

  1. busyra tak pernah dngar lg.. nnti boleh dngar ni..

    ReplyDelete
  2. tak pernah dengar.. bookmark kat youtube dulu.. nanti usha..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.