Tuesday, 27 August 2019

Lirik Lagu Takkan Merubah - Sufian Suhaimi ft Amira Othman

Another beautiful single from Amylea! Tak sangka Sufian Suhaimi dengan Amira Othman keluar dari genre dan gaya nyanyian diorang bila bekerja dengan Farouk & Amylea.


Bila nyanyi berduet, nak cari chemistry tu yang susah. But Sufian & Amira did a great job! Dah la keluar dari gaya nyayian masing-masing, dalam masa 8 jam boleh hasilkan lagu soul ballad macamni. Bila dengar Amira nyanyi, terbayang Amylea sebab gaya dan lenggok memang sama. 

Single Takkan Merubah ni OST untuk filem Motif yang akan keluar 29 September 2019 nanti. Yang belum dengar boleh klik dekat sini:


Lirik Lagu Takkan Merubah 

Lagu :  Farouk Roman 
Lirik : Amylea
Artis : Sufian Suhaimi ft Amira Othman
Studio : Aries Music

Di fikiranku hanya ada engkau
Maafkan hati yang menitip jalan 
KepadaNya
Telah kuteruskan semua

Dalam diamku makin tak terubat
Apa yang pernah sunyi dihadapku
Kini sudah kau menyahut jawapannya

Ingin putuskan saja ceritamu
Tentang hati yang rapuh dan berbalik
Siapa mampu menantikan berat dan kesal hatimu

Musim takkan merubah perasaan
Walau ku diam saja tak berpaling
Bisa ku lari dari cinta namun tak dapat ku pergi

6 comments:

  1. menang berapapun di bayar
    ayo segera bergabung bersama kami di bandar365*com
    WA : +85587781483

    ReplyDelete
  2. Terus play,,, hahaha sedap, sedap! Ada vibe Melly Goeslow juga.

    ReplyDelete
  3. terasa kelainananya.. menarik didengar..

    ReplyDelete
  4. Dah dengar. Suka lagu ni and personally duka dengan lagu2 gubahan Amylea. Ada bunyi-bunyi lagu Melly sikit :)

    ReplyDelete
  5. ayo menangkan uang setiap harinya di agen365*com
    WA : +85587781483

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.