Sunday, 23 August 2020

Lirik Lagu Hello Hello - Marsha Milan Londoh

First time dengar lagu ni dekar blog Tiara dah suka dah sebab beat catchy dengan lirik repetitive memang senang sangat lah melekat dalam kepala. Suara Marsha pun lain kali ni. Mungkin sebab dia banyak guna not biasa. Selalunya high note. Dua-dua pun sedap! 


Lagu ciptaan Audi Mok ni dah lama pun siap tapi sebab Covid-19 terpaksa la Marsha hold dulu tup tup dah jadi OST. So dari OST la ramai yang tahu lagu Hello Hello ni. Tak tahu lah Marsha nak buat dance cover ke tak untuk MV nanti. Yang belum dengar boleh klik dekat sini ataupun search je dekat Spotify 



LIRIK LAGU HELLO HELLO

Artis : Marsha Milan
Komposer : Audi Mok
Lirik : Audi Mok
Studio : Monkey Bone

Hello Hello

Dia buatku merasa diriku sempurna 
Bahagia bila adanya 
Tiap kali jumpa 
Seperti ku lihatnya hari pertama 

Bila dia kata 
Goodbye I’ll see you later
Ku rasa 
Rasa rindu rasa perlu 
Rasa mau nya selalu 

Hello hello 
Gembiranya aku  bila denganmu 
Tak mau jauh, jauh darimu 
Hello hello 
Tepesonanya aku pada dirimu 
Senangnya ada, ada kamu 
Hello, hello 
Ku maumu 
Don’t say goodbye 

Dia tiba tanpa duga 
Hilang semua hampa 
Jatuh cinta padanya 
Tak pernah ku sangka 
Dia ku nantikan sekian lama 

Bila dia kata 
Goodbye I’ll see you later
Ku rasa 
Rasa rindu rasa perlu 
Rasa mau nya selalu 

Hello hello 
Gembiranya aku  bila denganmu 
Tak mau jauh, ku darimu 
Hello hello 
Tepesonanya aku pada dirimu 
Senangnya ada, ada kamu 

Bahagia aku, bahagia bersamamu 
Ku mau kamu, selalu oh 
Ku jatuh cinta, jatuh cinta padamu 
Ku mau kamu, selalu oh oh oh 

3 comments:

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!