Wednesday, 5 August 2020

Wordless Wednesday : Shilpa Shetty Saree Style
































8 comments:

  1. pelakon bollywood ni makin tua makin cantik gorgeous

    ReplyDelete
  2. dia ni makin cantik dan kurus.... suka lah tengok dia punya gaya sari tuh, lain dari lain...
    lagi lagi yang corak berbunga tu... pastu banyak yang gaya sopan, gaya seksi, gaya macam-macam lah...

    ReplyDelete
  3. rambut i kembang and tembal mcm dia tau..dulu bila rasa down with rambut sendiri..atie akan.. aaa shilpa shetty cantik je.. so my hair is nice too :)

    ReplyDelete
  4. Dia ni memang dari dulu suka pakai saree.. body lawa, tinggi sesuai la dengan dia..

    ReplyDelete
  5. cantiknya la hai dia ni..dah la ramping ajeee...jeles nengoknya

    ReplyDelete
  6. cantik2 fesyen sari modern

    ReplyDelete
  7. Pergh!! Lain macam cara dia pakai sari..
    Ada yang sangat Wow.. Ada juga yang pelik.. hehehe

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!