Friday, 28 August 2020

Lirik Lagu Chica - Aziz Harun

Kalau cari lagu ni dengan kuku gila mungkin tak jumpa sebab lagu diaa ku ku gila haha. First time dengar lagu ni dekat radio terus suka sebab catchy beat dengan chorus unik dan comel lah. Sesuai sangat dengan vocal range Aziz Harun. 


Chica ni bermaksud wanita dalam bahasa Sepanyol so lagu ni memang sesuai sangat lah untuk fans Aziz Harun. Untuk siapkan lagu ni, Aziz Harun guna studio dekat rumah sebab covid-19 jadi agak susah la dia nak record dekat studio semua. Worth the effort sebab lagu Chica ni best! 

Yang belum dengar boleh tengok MV dekat bawah



LIRIK LAGU CHICA

Artis : Aziz Harun
Komposer : Aziz Harun
Lirik : Aziz Harun
Studio : Faithful Music


Apa yang telah ku lakukan
Ku coba tapi ku tak tahan

Mereka kata kita tak serasi
But for me you’re still the one & only
Girl girl girl
Mahu hanya kamu

Dah berkali-kali mencuba
Melupakan mu tidak
Terhanyut dibuai
Ku dikhayal terus membisu

Chica, ku ku gila
Menanti jawapan mu sampai bila
Ku bukan dewa sayang
Berikanlah ruang tuk meragut hatimu

Chica, ku ku gila
Separuh nyawa ku menagih cinta
Ku bukan dewa sayang
Katakanlah kau lah cinta ku

Chica!!!

Mereka kata kita tak serasi
But for me you’re still the one & only
Girl girl girl
Mahu hanya kamu




Dah berkali-kali mencuba
Melupakan mu tidak
Terhanyut dibuai
Ku dikhayal terus membisu

Chica, ku ku gila
Menanti jawapan mu sampai bila
Ku bukan dewa sayang
Berikanlah ruang tuk meragut hatimu

Chica, ku ku gila
Separuh nyawa ku menagih cinta
Ku bukan dewa sayang
Katakanlah kau lah cinta ku

Chica!!!

Tak ku puas mencinta tuk semalam saja
Benarkan rasa ini selamanya
Oh oh oh Chica

Chica, ku ku gila
Menanti jawapan mu sampai bila
Ku bukan dewa sayang
Berikanlah ruang tuk meragut hatimu

Chica, aku gila
Separuh nyawa ku menagih cinta
Ku bukan dewa sayang
Katakanlah kau lah cinta ku

Chica!!!

3 comments:

  1. suka dengar suara Aziz Harun. best juga lagu baru ni..hehe

    ReplyDelete
  2. teringat pula kawan saya , minat benau dengan aziz harun

    ReplyDelete
  3. Walaupun record dekat studio tapi nice..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!