Tuesday, 4 August 2020

Nasi Lemak Telur Tersembul By CheTa


Haaa sebelum nak excited sebab ingat Che Ta wife Zain Saidin mak kepada Aaishah Dhia Rana tu, better hold that thought sebab bukan yang tu. Bukannnn....

Ni one of our top client berjinak-jinak dengan dunia masakan so my boss support dengan belanja kitorang breakfast Nasi Lemak Telur Tersembul. Owner sendiri datang hantar sampai ke office Ram Reza & Muhammad dekat Oasis Square Ara Damansara ni. 

Image may contain: 2 people, including Izharul Effendy, people standing, people sitting and indoor



Sebungkus Nasi Lemak Telur Tersembul ni berharga RM2.00. For breakfast, portion nasi dengan sambal tu dah cukup dah. Telur dia pun banyak, kena la dengan tagline dia, telur tersembul keluar dari bungkusan tu. 


Image may contain: food


Suka sangat kalau nasi lemak ada alas daun pisang sebab nasi lemak jadi wangi buat tambah selera makan. Nasi pun cukup lemak, sambal dia cukup pedas. Bilis dengan kacang cukup jadi penambah perisa. Sayang takde timun je. 

No photo description available.

Selain dari Nasi Lemak Telur Tersembul, Che Ta dan husband dia ada jual kuih-muih dan roti jala sebagai penghilang craving. Tengok review semuanya suka dengan masakan Che Ta even dah ramai yang jadi loyal customer dah pun. Siapa yang nak order tu boleh la contact :

Whatsapp : 019- 2777 7989

4 comments:

  1. ish ish ish menggodanya nasi lemak itu hehe

    ReplyDelete
  2. suka juga nasi lemak balut dgn daun pisang, wangi dan buat lagi berselera nak makan :)

    ReplyDelete
  3. sedapnyaa nampak.. nak order tapi jauhhh

    ReplyDelete
  4. Nasi lemak kalau balut dengan daun pisang memang buat rasa dia jadi lebih ohsem dan sedap..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!