Friday, 4 May 2018

Picture Of Something I Wanna Do Before I Die

Cabaran hari ke-19 ialah something that I wanna do before I die and that isssssssssss...

Go travel around the world. Disebabkan tak dapat lagi nak pergi mana-mana dari zaman sekolah dulu memang suka save image dekat tumblr tempat-tempat yang cantik. Kalau stress tengok gambar ni lepastu makin murung jadinya hihu

I put several images in here so we can bermurung together okay. 

Calanque, Marseille

Andalucia, Spain

Colmar, France
Lake Palace Hotel, Udaipur, India

Patagonia
Plitvice Lakes National Park, Crotia


Flower Bridge, Japan


Jacarandas Street, Sydney, Australia
Jiuzhaigou, National Park of China

Stone Forrest, Kunming, China
Till then, have a nice day ahead guys! 

5 comments:

  1. Cantiknya!

    Saya tahu Patagonia dengan Plitvice Lakes National Park je sebelum ni.

    ReplyDelete
  2. Allahuakbar cantiknya..terasa nak pergi jugak

    ReplyDelete
  3. SubhanaAllah.. Cantiknya tempat-tempat yang Farhanna share nie..

    ReplyDelete
  4. Teringin jugak nak travel ke tempat-tempat yang cantik macam ni tapi takde rezeki lagi

    ReplyDelete
  5. Im shaa Allah, farhana. Travel seluruh dunia ni pun satu impian aida. Now baru boleh fikir. Anak-anak da besar. Map traveling da boleh start tanda.

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.