Thanks Zahra!


Buah tangan ni dah lama dapat tapi baru sekarang nak makan isi dekat dalam tu. Masa dapat ni parents Zahra datang KL so dah alang-alang datang ada buah tangan lepas tu yang lebih tu dia bagi la. Yang syoknya dekat dalam beg ni ada keropok lekor dengan karipap inti sardin frozen. Bab makanan ni excited lebih sikit nak pulak kalau makanan tu susah nak dapat. 

Keropok lekor kira susah nak dapat la kan sebab kena beli dekat Terengganu. Bukan selalu pun nak dapat stok tambah pulak musim PKP macam sekarang ni.  


Karipap inti sardin ni pun sedap jugak walaupun masak tanpa minyak guna air fryer. Still boleh rasa rangup bila makan padahal tak tahu berapa suhu nak letak, lama mana nak pulas timer tu. Terima kasih sangat Zahra sebab bagi buah tangan dari Terengganu ni. Rasa macam nak order pulak karipap ni sebab sedap hehe

1 Comments

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.