Saturday, 30 November 2019

Lirik Lagu Curang - Syamel

Another ballad single dari Syamel! Dari dulu suka sangat dengan suara Syamel, sesuai betul kalau nyanyi lagu balada sebab suara jenis serak basah. Bila dia deliver emotion dia sekali memang menusuk ke hati. 


Sesuai sangat la suara dia dengan tema lagu terbaru ni sebab berkisarkan tentang lelaki yang kecewa bila partner dia curang. Nak pula bila yang tikam belakang tu orang yang paling rapat dengan kita. Ada dua drama dalam MV ni. Syamel dengan team dia pun ada buat filem pendek supaya tak ada yang blur bila tengok MV. Have fun watching!



LIRIK LAGU CURANG

Artis : Syamel
Komposer : 
Lirik : 
Studio : Rocketfuel Networks

Ku tak mengerti apa kau ingin
Hatiku ini kau lukakan lagi
Seribu janji  yang kau mungkiri
Menghancurkan jiwa ku yang ku serah pada mu

Kau dustakan semua kata-kata bernyawa
Kau lahirkan dengan bicara tak bernada
Aku kau persenda di hadapan mereka
Ternyata kau hanya bersandiwara
Bermain kata
Pergi kau pada dirinya

Oh Oh oh

Kau hancurkan semua
Kita bina kerana dia

Kau dustakan semua kata-kata bernyawa
Kau lahirkan dengan bicara tak bernada
Aku kau persenda di hadapan mereka
Ternyata kau hanya bersandiwara
Bermain kata
Pergi kau pada dirinya

Kau dustakan semua kata-kata bernyawa
Kau lahirkan dengan bicara tak bernada
Aku kau persenda di hadapan mereka
Ternyata kau hanya bersandiwara
Bermain kata
Pergi kau pada dirinya

Bermain kata
Pergi kau pada dirinya

Pergilah engkau
Pada dirinya

7 comments:

  1. Nice lagu dia. Boleh buat soundtrack drama ni.^^

    ReplyDelete
  2. ayo menangkan uang setiap harinya di agen365*com
    WA : +85587781483

    ReplyDelete
  3. Tak minat Syamel! >_< tapi thank you bagi lirik!!

    ReplyDelete
  4. lagu-lagu syamel tak pernah tak best tau suara dah lah sedap.

    ReplyDelete
  5. Tak pernah dengar lagi lagu Syamel yang baru ni.

    ReplyDelete
  6. Memang sedap suara dia bila nyanyi ballad..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.