Sunday, 17 November 2019

Lirik Lagu Hello - Andi Bernadee ft Ismail Izzani

Ismail Izzani release single baru Jumaat lepas, collaboration dengan Andi Bernadee. Andi & Ismail stay dengan genre pop elektro dan tonjolkan vokal suara tapi single ni macam kurang oommpphhh for me. Tune dah catchy tapi lirik quite messed up.


Lagu yang ditulis oleh Firdaus Rahmat dari kumpulan nasyid 4aith ni berunsurkan ketuhanan dan menggambarkan panggilanNYA sebagai solat. 

Yang belum dengar lagi boleh layan dekat sini



Lirik Lagu Hello
Artis : Ismail Izzani ft Andi Bernadee
Komposer : 
Lirik : Ismail Izzani, Firdaus Rahmat & Mas Dewangga
Studio : World Peace Entertainment & Warner Music Malaysia

Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencariNYA
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagimu?

Andi: 
Angkat telefonmu
Jawab panggilanNYA
Cepat kau bangun
Kan dah lambat
Jangan kau tunggu

Deringan bunyi kau masih leka
Kau perlu dia seumur hidupmu
Walau kau tak tahu

Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencariNYA
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagimu?

Ismail hmmm hmmm
Hey! Engkau tunggu
Hello hello hello
Manakah kamu?
Kan ku dah bilang dah
Jangan kau hilang
Yeah yeah yeah

Aku dah cakap dah ku takkan hilang
Kalau engkau redah kita kan senang
Janji dia tahu
Kerna kau jauh
Walau kau tak tahu

Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencariNYA
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagimu?

Hancur aku tanpa kamu
Hidup suram tanpa dirimu
Kembalikan rasa itu

Benarkah? Kalau engkau hilang kau masih mencariNYA
Tak pernah engkau lupa yang kau masih bersamanya
Benarkah? Jika siang malam itu milik kamu
Siapa dia bagimu?

3 comments:

  1. Lagu baru dah keluar, yassss heheheh. Peminat dua orang ni, Andi & Mail :p

    ReplyDelete
  2. Ada nampak kat YouTube tapi tak dengar lagi.

    ReplyDelete
  3. Eh eh lagu baru ek..minat Andi ni..nice jugak lah..lain sikit dari lagu andi sebelum2 ni..ismail pun lagi matured suaranya dalam ni..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.