Saturday, 5 October 2019

Food Festival By The Beach, The Curve


Haritu otw pergi ke KL ternampak Food Festival bertemakan suasana pantai ni baru buka dekat area concierge The Curve. 


Food festival ni berlangsung selama 4 hari dari 3hb sampai 6hb je. Masa datang ni mall baru je bukak so diorang pun baru je habis setup. Nak jugak try makan tapi dah rushing ke tempat lain 


Tak sure lah semua food vendor ni ada dekat area The Curve ataupun tak tapi ada jugak la perasan ada yang ada kedai dekat dengan area Link 1 & Link 2. 



Dekat food festival ni ada sediakan port untuk bergambar tapi macam tak cantik je nak bergambar sebab diorang tak tutup belakang tu so high chance bila bergambar akan nampak orang belakang lalu-lalang haha



Malam tu lepas tengok wayang nak jugak makan dekat sini sebab booth mee tarik dia macam best tapi disebabkan meja terlampau sikit tapi pengunjung ramai, terpaksa batalkan hasrat nak makan tu. 

Next time je lah sebab tak ada booth yang offer menu unik sangat pun. Semua yang biasa nampak dekat kedai haha

11 comments:

  1. Banyak pilihan makanannya... bestnye kalau dapat pergi

    ReplyDelete
  2. Dasyat.. Dlm mall pun ala2 beach concept... Terbaik la... Best mcm ni.. Pilihan makanan pun banyak...

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaaa, too bad minggu ni saya tak keluar kemana-mana. Nak jugak merasa some of the food there.

    ReplyDelete
  4. betul2 amek mood tepi pantai ni.. cantik!

    byk pilihan mkanan.. sedap2 kot!

    ReplyDelete
  5. cantik betul prop kat sini yea. Best ni kalau selfie.Hihihi~ Pandai Farhana snap pic,cantik

    ReplyDelete
  6. Rajin farhana tgkap gmbar and update. Klau ain lalu buat taktau ja hahah lpastu blah kikiki

    ReplyDelete
  7. Tengok tempat pun tau meja tak cukup, tersangkut selera nak makan macam ni

    ReplyDelete
  8. comelnya design dia. tema ala-ala pantai macam tu..

    ReplyDelete
  9. Hi!. Beeha singgah bw sini. https://beehaazman19.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Tema dia macam menarik.. beach dalam bangunan..

    ReplyDelete

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.