Pintu Stadium Malawati Shah Alam

Wednesday, 15 March 2023

Masa tengok gambar Doyoung up dekat Twitter lepas habis konsert macam ehh berseni betul mat Korea ni. Dekat pintu pun boleh buat port bergambar. 



Dua gambar ni macam cantik, berseni je tengok tapi bila tengok gambar dekat bawah, facepalm teruk sebab pintu hodoh nauuuu



Tengok lah, dengan terkopak sana sini siap ada bekas salotep coklat dekat tengah tu. Macam mana dia boleh dapat idea nak bergambar dekat pintu stadium ni pun tak tahu padahal banyak lagi tempat lain boleh jadi port. 

Tak cukup dengan gambar, diorang bantai buat TikTok challenge jugak depan pintu rabak ni T.T

@yg_treasure_tiktok μ£Όλ¬Έν•˜μ‹  ‘띡띡땅땅’ λ‚˜μ™”μŠ΅λ‹ˆλ‹€ πŸ”” #νŠΈλ ˆμ € #TREASURE #μ΅œν˜„μ„ #CHOIHYUNSUK #μ§€ν›ˆ #JIHOON #λ„μ˜ #DOYOUNG ♬ 原聲 - ABCandE


Post a Comment

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.