Saturday, 14 December 2019

Lirik Lagu Khayalan - Kucaimars

Single Khayalan ni dah released masa dekat Semi Final Big Stage lagi tapi baru 10 Disember lepas keluar Official MV. 


Bergenrekan pop balada, lagu gubahan Ezra Kong sepenuhnya ni mengisahkan tentang khayalan untuk jadikan seseorang istimewa dalam hidup dia. Chemistry Kucaimars dengan Nina Amin nampak sesuai dalam MV. Walaupun tanpa dialog, boleh faham penceritaan diorang berdua sebab lirik lagu tepat menceritakan situasi. 



LIRIK LAGU KHAYALAN

Artis : Kucaimars
Komposer : Romeo and Ezra Kong 
Lirik : Romeo and Ezra Kong 
Studio : Warner Music Malaysia

VERSE 1
Bila masa terlena
Ku terjaga 
Dalam mimpi terbayangkan 
Ku bersamamu

Tiap detik berada 
Di sana semua 
hanya khayalan minda
Untuk bersamamu

PRECHO
Menatap syahdu
Hinggakan semesta jelma di mata
Masih aku menunggu

CHORUS
Saat terjaga ku kembali terluka 
Sekilas waktu di dakapanmu
Dah tentunya… 

Saat tersedar ku kembali terluka
Setiap waktu kau di sisiku
Dah tentunya...
Mimpi saja

VERSE 2
Dan jika takdir berbeda
Ku tak bisa 
Bahagia kerna ku mahu 

bersamamu

BRIDGE
Sempurnakanlah segala
Biar berdua tuk selama-lamamaya

POST CHORUS
Wo-o-oh dan ku kembali terluka
Sekilas waktu di dakapanmu
Dah tentunya...

BVs:
Indahnya detik bila
Bila berdua kita
Kucaimars:
Dah tentunya dalam lena (mimpi saja) 

BVs:
Indahnya detik bila
Bila berdua kita
Kucaimars:
Dah tentunya aku bermimpi saja

End
Kekal lah dalam mimpimu...

No comments:

Post a comment

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.




[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.



Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.



Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Baca Entri Ni Jugak!