Picture Of Something I Wanna Do Before I Die

By farhanna jafri - 20:17

Cabaran hari ke-19 ialah something that I wanna do before I die and that isssssssssss...

Go travel around the world. Disebabkan tak dapat lagi nak pergi mana-mana dari zaman sekolah dulu memang suka save image dekat tumblr tempat-tempat yang cantik. Kalau stress tengok gambar ni lepastu makin murung jadinya hihu

I put several images in here so we can bermurung together okay. 

Calanque, Marseille

Andalucia, Spain

Colmar, France
Lake Palace Hotel, Udaipur, India

Patagonia
Plitvice Lakes National Park, Crotia


Flower Bridge, Japan


Jacarandas Street, Sydney, Australia
Jiuzhaigou, National Park of China

Stone Forrest, Kunming, China
Till then, have a nice day ahead guys! 

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Cantiknya!

    Saya tahu Patagonia dengan Plitvice Lakes National Park je sebelum ni.

    ReplyDelete
  2. Allahuakbar cantiknya..terasa nak pergi jugak

    ReplyDelete
  3. SubhanaAllah.. Cantiknya tempat-tempat yang Farhanna share nie..

    ReplyDelete
  4. Teringin jugak nak travel ke tempat-tempat yang cantik macam ni tapi takde rezeki lagi

    ReplyDelete
  5. Im shaa Allah, farhana. Travel seluruh dunia ni pun satu impian aida. Now baru boleh fikir. Anak-anak da besar. Map traveling da boleh start tanda.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)