RAKITA DAN SYOK BERKOLABORASI MENGANJURKAN PERADUAN ‘SPIN TO WIN’ UNTUK SEMUA PENGGUNA SYOK

Sunday 8 January 2023


Sempena meraikan serta lebih memeriahkan pengguna aplikasi SYOK, Rakita dan SYOK menganjurkan peraduan dalam talian SYOK SPIN TO WIN – Edisi Rakita, dari 9 hingga 15 Januari 2023. Peraduan ini boleh disertai di aplikasi SYOK di mana peserta berpeluang memenangi pelbagai hadiah seperti:

● Baucar RM500 FRED PERRY

● Barangan eksklusif RAKITA

● Barangan eksklusif dari band indie tempatan

● Jersi eksklusif Malaysia dari MYSUKAN TV

● Jersi dan t-shirt eksklusif dari ESPORTS INTEGRATED (ESI)

● T-shirt eksklusif dari SYOK

Peserta hanya perlu menjawab tiga (3) soalan dengan betul yang akan melayakkan mereka untuk memutar roda SPIN TO WIN. Cara menyertai peraduan seperti di bawah;

1. Muat turun aplikasi SYOK dari Apple Appstore (iOS), Google Playstore (Android) atau Huawei AppGallery (untuk pengguna Huawei sahaja).

2. Lancarkan aplikasi SYOK.

3. Pergi ke tab 'PLAY' dan klik pada ‘SYOK Spin To Win’.

4. Isikan butiran untuk log masuk.

5. Jawab tiga (3) soalan dengan betul untuk layak memutarkan roda.

6. Putar roda untuk menuntut hadiah!

Setiap peserta hanya boleh memutar roda dua kali sehari, dengan syarat mereka telah menjawab kesemua enam (6) soalan dengan betul (iaitu tiga (3) soalan untuk setiap percubaan putaran roda). Setiap peserta juga hanya boleh memenangi dua (2) hadiah sepanjang tempoh peraduan. Para peserta mestilah mematuhi mekanisme peraduan seperti yang tertera dan tertakluk kepada perubahan, dipinda, dimaklumkan atau diberitahu oleh penganjur semasa tempoh peraduan.

Sila rujuk peraduan dan/atau butiran kempen pada aplikasi mudah alih SYOK.

********************************

Mengenai SYOK:

SYOK merupakan platform hiburan dan gaya hidup pelbagai bahasa yang menawarkan rakyat Malaysia akses kepada 85 stesen radio dalam talian, artikel, saluran berita, podcast, video dan peraduan menarik yang menawarkan hadiah hebat. Muat turun aplikasi SYOK di Google Play Store, Apple App Store dan Huawei AppGallery.

Mengenai Rakita:

Lebih daripada sekadar stesen radio, Rakita adalah jenama media infotainment pelbagai platform yang dicipta khusus untuk golongan muda, menyasarkan pendengar berumur antara 15 hingga 34 tahun. Rakita mula beroperasi pada 8 Januari 2019, dan sejak itu Rakita telah berkembang dan membangun sebagai satu platform media yang menyeluruh dan menjadi suara kepada golongan belia Malaysia yang kurang mendapat perhatian, dengan berkongsi bakat, pemikiran, pendapat dan minat mereka, juga meningkatkan kesedaran orang ramai dan para belia ke arah gaya hidup yang progresif dan positif. Rakita bersiaran dalam Bahasa Malaysia and Bahasa Inggeris.

Post a Comment

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di farhannajafri@gmail.com.
[PENAFIAN] www.farhanajafri.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.