Tuesday, 18 June 2019

Listerine Total Care Mouthwash

Dah lama dah beli mouthwash Listerine Total Care ni sebab ada promosi dekat Guardian. Selalunya pakai yang biasa punya tapi sebab harga murah kan, try la alih angin. 

Alih angin dia boleh buat menangis jugak lah sebab strong gila mouthwash ni. Kalau kumur lepas gosok gigi memang perit kemain mulut. 


Lama jugak lah nak habiskan satu botol besar ni nak pulak promosi tu ada dua botol besar. Memang redho dan hadap je lah kumur guna flavor ni. 

Bab long lasting fresh breath tu betul la kot sebab mulut pijar lepas kumur, memang tak daya nak makan lepas pijar tu beransur reda. 

Kalau ada ulser ataupun luka memang cari nahas kumur mulut dengan flavor ni. Not recommended at all untuk beli flavor ni tapi kalau yang suka jenis berangin mencucuk macam ni boleh la try. 

2 comments:

  1. Tak pernah guna mouthwash sebab banyak sangat review kata 'rasa' nya strong bangat hahaha.

    ReplyDelete
  2. memang tak lah.. hehehe.. lain macam dia punya rasa.. dah pernah cuba.. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)