Sunday, 16 June 2019

Lirik Lagu Bukan Cinta Aku - Dinie & Khai

Siapa yang layan drama Bukan Cinta Aku lakonan Janna Nick, Baim Wong, Syafiq Kyle dan Mimi Lana mesti syok layan OST under production Kelarai Sakti dengan Fizo Omar Creative ni.


Lagu genre balada yang dicipta oleh L.Y dan Baiduri, dinyanyikan oleh penyanyi duo baru Dinie & Khai. Lagu best, suara Dinie pun best. Music part awal macam lagu Kehilangan - Firman which is my fav song as well.

Yang belum dengar, boleh dengar dekat sini


Artis : Dinie & Khai
Tajuk Lagu : Bukan Cinta Aku
Komposer :  L.Y. (Kelarai Sakti Publishing Sdn Bhd) 
Penulis Lirik : Baiduri (Kelarai Sakti Publishing Sdn Bhd)

Andai kau cinta kepadanya
Jagalah dia sepenuh jiwa
Doakan ku juga bahagia
Lebih terbaik waktu bersamamu

Namun jika cintamu kerna
Engkau tertekan keterpaksaaan
Beranikan kembali padaku
Aku pertahankan seluruh nyawaku

Cinta kita anugerah yang terindah
Seribu tahun tak mungkin berubah
Kita telah berjanji  
Sehidup semati 
Sehingga ke syurga

Dia hanya ingin kita berpisah
Namun tak mudah ku lepas menyerah
Percintaan ini pasti
Milikku selama-lamanya

Cinta kita anugerah yang terindah
Seribu tahun tak mungkin berubah
Kita telah berjanji 
Sehidup semati sehingga ke syurga

Dia hanya ingin kita berpisah
Namun tak mudah ku lepas menyerah
Percintaan ini pasti Milikku selama-lamanya
Percintaan ini pasti miliku selamanya
Hadiah Tuhan untuk kita berdua

3 comments:

  1. Teringin nak tengok citer ni sebab ada Baim Wong...Tapi tak sempat je...

    ReplyDelete
  2. Lirik dia ohsem.. lagu dia tak sempat nak dengar lagi..

    ReplyDelete
  3. Sedap kan lagu ni!! sya dah tau dari awal lagi lagu ni akan jadi ost drama bukan cinta aku! sebabnya diorang datang sekolah sya baru-baru ni and bagi talk and cakap pasal laguu ni! very inspiring tau sebenarnya, sya pun nangis dengar kisah hidup diorang..abang Khai dan abang Dinie ni dua-dua cacat penglihatan :(

    syaa tak layan drama tu but layan lagu ni hehehe and start dari tu sya support sangat diorang..


    http://mylittlestoryi.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)